Medie: Hulken klar for Renault

Nico Hülkenberg har været rygtet til Renault og nu melder et tysk medie, at aftalen er på plads.

Nico Hülkenberg. . Copyright Sahara Force India

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 13/10 2016 klokken 23:10

De fleste teams har deres kørere til 2017 sæsonen på plads, men et af de teams som ikke har kørerne på plads er Renault. Franskmændene har nemlig hverken forlænget med Jolyon Palmer eller Kevin Magnussen, men nu ser det ud som om der sker ting og sager. På det seneste har Nico Hülkenberg nemlig været rygtet til teamet og nu melder et tysk medie, at den tyske Le Mans-vinder fra 2015 er på plads hos det franske team med de gule racere.

Nico Hülkenberg.
Copyright Sahara Force India


Det tyske medie BILD, melder nemlig på deres Formel 1-twitter profil at Nico Hülkenberg skal køre for Renault de næste to sæsoner, med mulighed for en forlængelse.




"Eksklusivt: Nico Hülkenberg har skrevet under på en 2-årig kontrakt med Renault Sport, med mulighed for forlængelse. Vi bringer hele historien meget snart," skriver BILD på twitter.

Nico Hülkenberg.
Copyright Sahara Force India


Sikke en nyhed og den åbner i hvert fald op for en masse spørgsmål. Er der hold i historien? og i så fald, hvad kommer det til at betyde for Kevin Magnussens muligheder for at blive hos Renault? Hvem skal mon have det åbne sæde hos Force India osv. Ja der er mange spørgsmål man kan stille oven på udmeldingen fra BILD, men der er ikke andet at gøre end at følge sagen og se, hvor det ender henne.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Japans GP: Weekenden i billeder Hulkens skifte næsten officielt. »