McLaren optimistiske

Efter en testdag i sidste uge, hvor McLaren ikke oplevede nævneværdige problemer, er de optimistiske forud for Ruslands Grand Prix i den kommende weekend. De tror på at begge biler kommer i mål.

Bagenden på McLaren Hondas MCL32 . Copyright McLaren

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/4 2017 klokken 08:04

Det er ikke fordi McLaren forventer at komme på podiet i weekenden. De forventer blot at begge deres racere holder hele distancen. Stabiliteten hos McLaren har i år været stor - stabile til ikke at få deres racere i mål!

Det forventer de bliver anderledes, når det russiske Formel 1-grand prix bliver afviklet i den kommende weekend, efter at de havde en testdag uden de store problemer.

Største udfordring er dog, at McLaren selv ikke rigtigt kan forklare, hvorfor de ikke havde problemer under onsdagens test, hvilket betyder at de ikke helt ved, hvad de gjorde anderledes.

Men optimismen er der nu, hvilket har fået dem til at melde ud, at de tror på at de vil få begge biler i mål.

"Testen har haft stor betydning for os, så vi ser det som meget positivt at vi fik indsamlet så meget positiv data, som vi gjorde i sidste uge i Bahrain," udtalte Fernando Alonso i et interview op til løbet i Rusland.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ruslands GP: Optakt Grosjean tilfreds efter test af andre bremser »