McLaren-Mercedes, Williams-Renault eller slet ikke?

Renault er i øjeblikket leverandør af motorer til McLaren og til sig selv. De vil dog ikke love hvordan det ser ud efter 2020.

Renault RS.16 . Copyright Renault Sport

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 24/7 2019 klokken 12:07

Som det er i dag, er Renault leverandør til både McLaren og til sig selv. Det er de egentligt glade nok for, også selvom McLaren i øjeblikket tæver dem en lille smule på banerne. McLaren siger også at de er glade for Renault, men der er nogle rygter der ikke rigtigt vil dø.

Renault chef Cyril AbiteboulRenault chef Cyril Abiteboul
Copyright Renault F1


Renault er nemlig lidt kryptiske omkring fremtiden efter 2020, og siger slet og ret at de ikke vil forpligte sig til noget som helst eller nogen som helst i øjeblikket.

Dermed er der så plads til spekulationer, og dem er der jo altid nok af. Et af de mere sejlivede rygter er at McLaren vil gå tilbage til Mercedes, og dermed blive til McLaren-Mercedes som i gamle dage, og at Williams vil gå tilbage til Renault som de jo også har været før.

Mika Hakkinen, McLaren MP4-13. Tyskland 1998Mika Hakkinen, McLaren MP4-13. Tyskland 1998
Copyright Ikke sat!


Alt dette benægtes naturligvis af både Williams og McLaren mens Renaults Cyril Arbiteboul forbliver kryptisk i sine udmeldinger og hænger hårdnakket fast i at det kommer an på hvad der sker i 2021

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Helt nyt chassis til Mercedes Drive to Survive sæson 2 »