Magnussen var for sent på den

Under en kører underretning i USA, blev det annonceret, at Kevin Magnussen lukkede af for Leclerc for sent, under løget i Japan, og ikke som først oplyst, at de rykkede til højre på samme tid.

BMF1 interview med Kevin . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/10 2018 klokken 16:10

Inden træningen til USA's Formel 1 Grand Prix startede, fik vi at vide, at Charles Leclerc ville forbi Charlie Whitings kontor, for at få klarhed over hvor sent man må lukke af, efter Kevin Magnussen slap for straf i Japan.

Han var ikke ude på, at få ændret på at Kevin slap for straf, men han ønskede at vide præcist hvor grænsen lå, så han kunne gøre det samme.

Efter dette møde, var der et kører møde, hvor Charlie Whiting meldte klart ud, at Kevin havde rykket til højre for sent.

"Som kører, skal man være opmærksom på, at man ikke bare kan rykke ud foran en anden, der kommer med høj fart bagfra," kom det forklarende for Whiting.

"Vi har set på det igen og igen, hvilket har fået os til at konstatere, at Kevin flyttede sig for sent."

Magnussen vil ikke blive straffet for hendelsen, da han i sig selv ikke har gjort noget galt, men at de nu har præciseret hvad man må og ikke må.

Efter mødet fortalte Perez, at Whiting ikke længere var i tvivl om, at det var forkert af Kevin at trække over på den måde, men at det var noget de havde fået besked på flere gange.

Ocon bakkede op omkring Kevins træk, da han sagde, at det kan være uhyrt svært at se om den der er bag ved en, kører hurtigere, i de små spejle.
At Kevin trak ud, var også fordi han jo lige havde lavet en super overhaling på Leclerc, der derfor desperart forsøgte at komme igen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel straffes med 3 pladser Lundgaard vinder rookie mesterskabet »