Magnussen optimist - Palmer pessimist

I takt med at Renault fortsat bliver ved med at udskyde sin beslutning om hvem der kommer til at sidde i den anden Renault-racer i 2017, er Palmers udmeldinger tiltagende pessimistiske. Magnussen derimod er mere optimistisk.

Jolyon Palmer. . Copyright Renault Sport

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 21/10 2016 klokken 15:10

Jolyon Palmer bliver mere og mere pessimistisk i sine udmeldinger, mens Kevin Magnussen fortsat holder den optimistiske tone.

Der er ingen tvivl om, at begge er frustrerede over den manglende udmelding, men med de seneste udtalelser fra Palmer, virker det som om at han efterhånden har opgivet håbet om at blive i Formel 1. I hvert fald hos Renault.

Kevin Magnussen har meldt ud, at han forventer at der er en afklaring meget snart, hvilket kunne tyde på, at han er i gang med at forhandle en ny aftale på plads, mens Palmer udtaler, at han er skuffet over Renaults manglende tro på deres nuværende kørere.

Palmer har direkte sagt, at han syntes at Renault har brugt deres nuværende kørere som en del af undskyldningen for ikke at klare sig bedre i år, mens han selv mener at de har haft en langt større opgave end forventet inden sæsonstarten.

I aften skal de igen ud i racerne, når USA’s Grand Prix bliver skudt i gang med de første træninger.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Palmer føler presset USAs GP: 1. træning - Hamilton hurtigst »