Lundgaard vinder rookie mesterskabet

Christian Lundgaard vandt 1. løb i Barcelona i den sidste afdeling af den Europæiske Formel Renault klasse. Samtidig sikrede han sig mindst 2. pladsen i det samlede mesterskab.

Christian Lundgaard . Copyright Lundgaard Racing Press

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/10 2018 klokken 17:10

Efter endnu en overbevisende indsats af danske Christian Lundgaard, der er tilknyttet Renault Formel 1 holdets junior hold, kunne han i dag sætte hak ved boksen vinder af rookie mesterskabet i Renault Eurocuppen.

Men samtidig med at Lundgaard gjorde alt hvad han skulle, for at holde liv i drømmen om at vinde det samlede mesterskab, aflivede kinesiske Yifei Ye, der førte mesterskabet over sommeren, drømmen om at han kunne blive mester, da han kun sluttede som nummer 8.

Nu står kampen om mesterskabet mellem Lundgaard og den førende Max Fewtrell, der dog skal være meget uheldig, hvis ikke han skal løbe med mesterskabet, da han har 23,5 point mere end danskeren.

En sejer til Lundgaard og en 10. plads eller lavere til Max Fewtrell, vil gøre Lundgaard til mester.

Det hele bliver afgjort imorgen i Spanien.