Liberty på vej med hjælpe-pakke

For hver 5 løb der ikke bliver afviklet, mister Red Bull, ifølge Helmut Marko, 100 millioner $. Ejerne af de kommercielle rettigheder til Formel 1, Liberty Media skulle angiveligt være på vej med hjælp til de trængte hold.

Chase Carey . Copyright FIA Formula 1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 8/4 2020 klokken 09:04

Liberty Media, der ejer de kommercielle rettigheder til Formel 1, er selv presset hårdt på økonomien, men hvis et eller flere hold bukker under som følge af Corona-krisen, vil det gøre endnu mere ondt på dem.

Det har fået dem til at undersøge muligheden for at række holdene en hjælpende hånd.

Ifølge det finansielle tidsskrift Forbes, har Liberty Media en solid kassebeholdning på den anden side af 400 millioner $. Det er den man nu overvejer at trække på for at holde hånden under de trængte hold.

I 2019 blev der udbetalt omkring en milliard $ i TV penge til holdene. Mest de de mest vindende hold, der paradoksalt nok er dem der har mindst behov for dem.

Hvordan en hjælpe-pakke vil blive udformet, er der endnu ikke nogle meldinger om, men det forventes at der vil komme en officiel udmelding inden længe.

Der er en frygt for, at op mod 4 hold kan lykke, hvis ikke der kommer hjælp, som du kan læse om hvordan McLaren frygter for fremtiden

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ikke i orden med kopi! Binotto: Følelserne må ikke løbe af med os »