LH: Jeg holder mig ikke tilbage

Lewis Hamilton er bag ud i VM-kampen, men det betyder ikke noget, fordi så kan han give den gas og behøver ikke holde sig tilbage.

Lewis Hamilton. . Copyright Mercedes AMG

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 18/10 2016 klokken 11:10

Nico Rosberg er 33 point foran sin holdkammerat Lewis Hamilton i kampen om årets VM-titel. Det betyder at med fire løb tilbage, så er det ved at være sidste udkald, for Lewis Hamilton, hvis han vil genvinde VM-titlen for tredje år i træk. Derfor har briten da også været ude at sige, at han smider alt ind i kampen på at hente sin tyske holdkammerat og han har ikke tænkt sig, at slappe af eller holde igen på nogen måde.

Nico Rosberg og Lewis Hamilton.
Copyright Mercedes AMG


Hamilton har nemlig fortalt til SKY, at der er fire løb tilbage og briten har tænkt sig at få så meget ud af de fire løb som muligt.

"Vi har fire løb tilbage, hvor det gælder om at få det optimale ud af det, hvilket helt klart er vores plan. Det gælder om at gå ud og give den så meget gas som muligt i alle løbene og gå 100% efter at vinde og få så meget med der fra som muligt. Det er den rigtige indstilling at have, så det gælder bare og komme der ud og se hvad der sker og en ting er sikkert, jeg kommer ikke til at holde mig tilbage," lyder det fra den pressede brite.

Lewis Hamilton.
Copyright Mercedes AMG


Lewis Hamiltons udtalelser lyder lovende for resten af sæsonen, men han skal trosalt også passe på. Som landet ligger nu kan Nico Rosberg nemlig nøjes med andenpladser i resten af løbene, så Hamilton får brug for hjælp for at slå tyskeren. Den hjælp kunne han så opsøge ved at presse Rosberg af banen, som vi har set før, men det vil tyskeren sikkert gerne have. Med konstruktørmesterskabet i hus, så gælder det bare om at få Hamilton med af banen, hvis han laver ulykker. Med andre ord det ser meget svært ud for Lewis Hamilton, men det bliver spændende at se, om han kan stille noget op.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Status på F1 2017 - Startgridden tager form Kevin afviser IndyCar-rygter »