Leclerc vil køre mere aggressivt

Efter episoden i Østrig, hvor Leclerc og Verstappen havde kontakt med hinandens hjul, så har Leclerc sat sig mål for at være mere aggressiv i sin kørsel.

Charles Leclerc . Copyright BMF1

Af: R.O. (ro@bmf1.dk) d. 12/7 2019 klokken 10:07

Leclerc havde muligheden for at tage sin første sejr i år da F1 feltet kørte i Østrig på Red Bull Ring. To omgange før mål sloges Leclerc tæt med en hurtig Verstappen. I et overhalingsforsøg af Verstappen havde begge biler dækkontakt. Verstappen to sejren foran en skuffet Leclerc. Ferrari nedlagde protest men fik ikke medhold.

"Jeg havde ikke nogle problemer med beslutningen fra officials, og jeg er vidre. Det jeg savner er dog mere ensartet beslutninger fra officials i de her episoder som opstår i løbene," siger Charles Leclerc.

Charles Leclerc, Frankrigs GPCharles Leclerc, Frankrigs GP
Copyright BMF1


"Der har tidligere været episoder i løb, som har været af mindre betydning end den vi havde i Østrig, og de er blevet takseret med en straf. Det er stadigt usikkert hvad der sker i disse hændelser, så det vil være rart hvis der kan komme en mere ensartet bedømmelse af de episoder der opstår."

"Hvis vi som kørere ved hvor vi står så bliver det også nemmere at tage en beslutning i et løb om hvor langt man kan gå. Vi vil gerne køre race lige til stregen, så jeg vil fremover være mere aggressiv i min kørestil"

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Rich Energy farcen fortsætter Kørerne skal hjælpe med det nye 2021-reglement »