Las Vegas GP: Vejrudsigten

Formel 1 feltet indtager i weekenden spillebyen Las Vegas, hvor der er lagt op til et brag af et show, men også er show, der kan blive stærkt udfordret af de markante temperatursvingninger der kan forekomme i en ørken. Her kan du se hvordan vejret forventes at arte sig.

Las Vegas . Copyright Public

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 15/11 2023 klokken 12:11

Når de fleste tænker på Las Vegas og hvordan vejret er der, har de fleste en formodning om, at det er varmt med varmt på.

Men når årstiden siger efterår, er varmen kun noget der er om dagen, uden det er prangende, mens natten er kold.

Varslerne der tidligere var fremme om, at vi kunne komme tæt på frysepunktet, er taget af planen, men det bliver fortsat koldt når 2. frie træning, kvalifikationen og løbet skal afvikles.


Torsdag lokal tid , hvor Formel 1 bilerne for første gang kommer ud på den nyanlagte gadebane i Las Vegas, vil de blive mødt med temperaturer omkring 18 grader, mens vinden skulle blive meget let. Når de senere på aftenen, kommer ud igen, forventes temperaturen at være dykket ned til 11 grader, hvilket helt sikkert vil give holdene de første udfordringer.

Fredag lokal tid , Dagstemperaturene som vil møde kørerne til den 3. træning, ser ud til at ligne torsdagens 18 grader, mens kvalifikationen ser ud til at blive afviklet under en anelse varmere forhold, med temperaturer på omkring 13 grader.

Lørdag lokal tid , her ventes der et mindre vejrskifte. Vinden skulle tiltage en anelse og temperaturen til løbet, kan komme helt ned på 9 grader, hvilket kan give mange hold store udfordringer med at få "tændt" deres dæk.

De kolde temperaturer, kan være en fordel for HAAS, der i den kommende weekend vil kører med to forskellige biler.

Williams FW45 med speciel Las Vegas livery (eng.: bemaling)Williams FW45 med speciel Las Vegas livery (eng.: bemaling)
Copyright Williams F1

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Brasiliens GP: Vejrudsigten Abu Dhabis GP: Vejrudsigten »