Kevin vil have ny motor

Renault har testet en opdateret motor under de to testdage i Barcelona, og står det til Kevin Magnussen kan det kun gå for langsomt med at få den i bilen.

Kevin Magnussen, Kina 2016 . Copyright Renault Sport

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 18/5 2016 klokken 23:05

Renault har haft problemer med at følge med de andre teams i begyndelsen af sæsonen, hvor det kun er blevet til en top ti placering i sæsonens første fem løb. En af grundene til de måske lidt skuffende resultater har været en motor, som ikke rigtig har haft power nok, men på det punkt kan der være lys forude.

Renault har nemlig testet en ny motor under in-season testene i Barcelona og spørger man den ene af teamets kørere, kan det kun gå for langsomt med at få den i brug.

Jolyon Palmer og Kevin Magnussen
Copyright Renault Sport


Vores egen Kevin Magnussen vil nemlig tage motoren i brug allerede til sæsonens næste grand prix i Monaco, men han erkender også, at det ikke er ham som skal tage beslutningen.

"Ja, det ville jeg. Jeg ved ikke om vi får den til næste løb eller ej, men stod det til mig ville jeg gerne have den nye motor til løbet i Monaco. Det er dog ikke op til mig at afgøre det," lyder det fra danskeren.

Max Verstappen
Copyright Red Bull Contentpool


Den nye og opdaterede motor kommer ikke kun til at gavne Renaults fabriksteam men også Red Bull Racing. Den nye motor kan med andre ord betyde, at det østrigske team kan komme endnu tættere på Mercedes og Ferrari. Det bliver interessant at se, om Max Verstappens sejr i søndags kun er begyndelsen på en ny succes for teamet, som dominerede F1 fra 2010-2013.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Radio Ga Ga fra Spaniens Grand Prix Vigtig dag for Kvyat »