Kevin skal tage på

For bedre at kunne klare de større påvirkninger der kommer med næste års Formel 1 racere, har Kevin Magnussen planlagt at han skal tage lidt på hen over julen.

Kevin møder BMF1 . Copyright Allan Haslund

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/12 2016 klokken 15:12

Det er ikke julemaden, der skal hjælpe Kevin Magnussen til at tage omkring 3 kilo på, men derimod ekstra muskelmasse. Formel 1-racerne anno 2017 skulle angiveligt blive markant hårdere at køre, hvorfor det kræver flere kræfter.

En af dem der rådgiver Kevin, er Le Mans-superhelten over dem alle, Tom Kristensen, som har fortalt Kevin, at han bør tabe sig yderligere, men det har Kevin og hans personlige træner afvist.

"Kevin er i dag lettere end Romain Grosjean i den anden Haas-racer, så vægten er ikke noget problem," lød det fra Thomas Jørgensen.

Også Kevin selv melder ud, at han ikke er enig Med Tom K, hvilket han også har sagt til Tom.

"De nye biler skulle blive op til omkring 6 sekunder hurtigere på en enkelt omgang, så det bliver hårdt at køre," kom det fra Kevin i et interview med TV2 Sport.

"Det bliver virkelig hårdt at køre dem!" indrømmer Magnussen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« 2017-vintertest vil smadre kørerne Gasly sendes til Japan »