Kevin præsenterer egen tøjkollektion

I dag præsenterede Jack & Jones den danske racerkører Kevin Magnussens personlige kollektion af tøj i kædens butikker i Danmark.

Kevin Magnussens nye kollektion . Copyright Jack & Jones

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 16/3 2019 klokken 21:03

Bestseller-brandet Jack & Jones har fulgt danske Kevin Magnussen i hele hans professionelle karriere, og samarbejdet resulterer nu i, at parterne præsenterer Formel 1-kørerens første tøjkollektion i kædens danske butikker.

”Jeg har haft et fantastisk samarbejde med Jack & Jones, og de har været ved min side fra starten,” lyder det fra Kevin Magnussen.

”Denne kollektion er designet i et tæt samarbejde mellem os – med Jack & Jones knowhow og min personlige stil – og jeg synes, at vi har opnået et godt resultat.”

Kevin Magnussens nye kollektionKevin Magnussens nye kollektion
Copyright Jack & Jones


Tøjkollektionen består af to T-shirts, en sweat hoodie, en poloshirt samt en cap – alle i sort og hvid med raffinerede detaljer i rødt for at understrege kørerens danske baggrund. Flere af delene er påtrykt Haas-kørerens signaturlogo KM20, hvilket har en ganske bestemt årsag.

Kevin Magnussens nye kollektionKevin Magnussens nye kollektion
Copyright Jack & Jones


”Jeg har fået en masse henvendelser på de sociale medier, hvor fans har efterspurgt merchandise, så de kan vise deres støtte. Så jeg er glad for at kunne præsentere den sammen med Jack & Jones.”

Kevin Magnussens nye kollektionKevin Magnussens nye kollektion
Copyright Jack & Jones


”Vi har valgt disse farver, fordi de repræsenterer min egen personlige garderobe,” siger den 26-årige F1-kører.

Foruden Jack & Jones-butikkerne kan kollektionen også købes på denne webadressen www.jackjones.com/km20 fra og med d. 16. marts 2019.


Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Williams, Williams, Williams Australiens GP: Løbet LIVE »