Kevin Magnussen har masser af tid

Vi har nævnt det før, men Haas har stadig store problemer med at finde fart i deres biler. Om lørdagen går det som regel godt over én omgang, men de mangler fart når det gælder i selve løbene.

Kevin Magnussen Frankrigs GP . Copyright BMF1

Af: R.O. (ro@bmf1.dk) d. 11/7 2019 klokken 15:07

"Det er overraskende hvad vi kan præstere i kvalifikationen, det er selvfølgelig super godt, men på selve løbsdagen går det stadig helt galt for os. Alle i teamet knokler på sagen, men der er ikke kommet noget frem som giver os en forklaring på vores problemer", siger en frustreret Kevin Magnussen.

"Vi er faldet ned igennem feltet og scorer ingen point. Vi prøver at finde en løsning, og jeg er sikker på at vi nok skal få knækket koden. Jeg stresser ikke over det, og jeg har ikke travlt, jeg har fuld tiltro at det nok skal lykkes."

Kevin Magnussen undrer sig over hvad der er galt med bilen. Kevin Magnussen undrer sig stadigt over hvad der er galt med bilen.
Copyright BMF1


"Vi ser på alle detaljer og data når vi har kørt løb, og det tager selvfølgelig tid at få analyseret alle de data, når vi er et lille hold med begrænset kapacitet. Jeg vil hellere vide at jeg har en bil der har potentialet end bare at være sidst i hvert løb."

"Jeg ved ikke hvad jeg skal forvente i denne weekend, men umiddelbart kunne Silverstone være en god bane for os, men det er svært for der er kommet ny asfalt på banen, så vi ved ikke endnu hvordan bilen vil præstere før vi får testet i morgen under træningerne."

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Haas fortsætter også uden Rich Energy Vettel tror på mesterskabet »