Kevin Magnussen får filmrolle

På fredag er der filmoptagelser på Silverstone-banen i England, og Kevin Magnussen har en af rollerne på film-settet. Det skriver hjemmebanen for Englands Grand Prix på sin hjemmeside.

Renault præsentation 2016 . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 3/5 2016 klokken 13:05

Kevin Magnussen træder nu i fodsporene på Mads Mikkelsen og Nicolaj Coster-Waldau, når Renault på fredag d. 6. maj 2016 indleder filmoptagelser på Silverstone, hvor Englands Grand Prix afholdes. Det skriver banen på sin hjemmeside.

Foruden Magnussen vil Jolyon Palmer også være med og begge skal køre i 2016-modellen RS.16. Formel 1-raceren vil ikke være eneste bil på banen, idet der også indgår andre biler fra Renault Sports program i film-set’et.

Kevin Magnussen.
Copyright Renault Sport


Kendere af Formel 1’s meget restriktive testreglement undrer sig måske over, at Renault kan få lov til at køre ud over de tilladte åbne test, men det skyldes, at hvert team har tilladelse til to filmdage årligt med restriktioner på i alt 100 km. Endvidere køres der på Pirellis demonstrationsdæk, der alt andet lige ikke kan bruges til meget andet end præsentationer.

For interesserede vil der være fri adgang fra kl. 08:45 – 17:00 men dog uden adgang til paddocken.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ruslands GP: Dagen derpå Dækvalg til Spaniens Grand Prix »