Jordan: Hamilton & Wolff til Ferrari i 2021

Rygterne svirrer om Hamiltons mulige skifte fra Mercedes til Ferrari. Men Eddie Jordan mener, at det ikke kun er Hamilton, der forlader Mercedes, også hans østrigske teamchef er på vej væk.

Singapores Grand Prix 2018 . Copyright Mercedes AMG

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 15/12 2019 klokken 14:12

Nu har en af de mest farverige Formel 1-personligheder og den tidligere teamejer Eddie Jordan givet sit besyv med til rygterne om Hamiltons mulige skifte til Ferrari. Eddie Jordan mener, at både Toto Wolff og Hamilton forlader Mercedes ved udgangen af næste år.

Den 71-årige irer er "absolut sikker" på, at Hamilton kommer til at køre for Ferrari i 2021 og at Toto Wolff følger med. Det udtaler Eddie Jordan i et interview med "Top Gear". "Lewis har nævnt Totos kontrakt [med Mercedes] flere gange offentligt, og det er usædvanligt at gøre, når man er Formel 1-kører."

"Lewis skifter til Ferrari, hvis der er nogen, der kan beskytte ham fra at blive kørt ud på et sidespor af Leclerc. Derfor bliver Ferrari nødt til at ansætte Toto samtidigt [med Hamilton]."

Eddie Jordan.Eddie Jordan.
Copyright Jordan Media


Problemet hos Ferrari er i øjeblikket, at teamet mangler en klar struktur og tydelig opgavefordeling. Binotto har både været teknisk leder og teamchef, og det har åbenbart været en for stor mundfuld.

Her kunne Wolff hjælpe Ferrari, mener Jordan, for de mangler én bestemt person. "[De mangler] den ene person i pitten, som kan lede teamet og give klare anvisninger om, hvordan f.eks. løbsstrategien skal struktureres", siger Jordan. "Toto ved helt præcist, hvordan det skal gøres. Han har benzin i blodet, og han vil gerne kunne skrive „Ferrari“ på sit CV."

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Medie: Vettel måske til McLaren Red Bull luger ud »