Japans GP: Vejrudsigten

Det regner ofte, når der er Formel 1 fra Japan. Hvilket har givet os nogle meget underholdende løb gennem tiden, men i den kommende weekend ser det ud til at blive et noget anderledes løb fra Japan.

Japans Grand Prix 2018 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/10 2019 klokken 21:10

Sommeren ser ud til at være kommet lidt sent til Japan. Men med en risiko for at løbet søndag, kan blive lidt ekstra spændende med krydderi af et regnskyl.

Her kan du se, hvordan det forudsiges at vejret bliver, over de enkelt dage.

Fredag. Her er der varslet ren sommer. 26-27 grader og meget svag vind. Samtidig skulle der kun være få skyer over banen.

Lørdag. Her skulle det fortsat blive meget varmt med omkring 25-26 grader, men der er en lille chance for, at de skyer der har sneget sig ind over banen, også kan give lidt regn. Vinden tager samtidig til, hvilket med regnen, kan give kørerne en del udfordringer med kvalifikationen.

Søndag. Løbsdagen skulle blive markant anderledes end de to forrige. Temperaturene falder til omkring 22 grader og det skulle regne, det meste af formiddagen. Dog skulle regnen stoppe inden løbsstart, men det vil så betyde, at racer gummiet i asfalten er vasket af, så dæksliddet bliver markant anderledes end det holdene har testet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ruslands GP: Vejrudsigten Mexicos GP: Vejrudsigten »