Ingen Alfa til Hülkenberg

Alfa Romeo chef, Frederic Vasseur udtaler, at Nico Hülkenberg ikke skal gøre sig for store forhåbninger om at komme til deres hold i 2020, da han ikke kan se nogen grund til ikke at forlænge med Antonio Giovinazzi.

Australiens Grand Prix 2018 . Copyright Renault F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/10 2019 klokken 10:10

Inden sæsonstarten, var der mange der kun så Antonio Giovinazzi som en meget midlertidig løsning hos Alfa Romeo, på grund af hans meget ringe indsats tidligere i Formel 1.

Men her hvor sæsonen nærmer sig sin afslutning, har den Ferrari støttede italiener vist stor styrke, ved ofte at klare sig bedre end den erfarne holdkammerart Kimi Räikkönen.

Til trods for det, har Nico Hülkenberg, der står uden sæde efter denne sæson, haft en tro på at han nok skal sikre sig et sæde og at Alfa Romeo vil være et godt bud.

Men under et af pressemøderne på Suzuka i går, kom det direkte fra Vasseur, at han ikke kan se nogen grund til, ikke at have Antonio Giovinazzi på holdet i 2020 også, ved siden af Kimi Räikkönen, der har en to årig kontrakt med holdet.

"Vi vil tage beslutningen meget snart, men ærligt, hvis man ser på de seneste løb, så syntes jeg at Antonio har gjort et stærkt arbejde," kom det fra franskmanden.

"Han har formået at matche Kimi i de seneste 6 eller 7 kvalifikationer og var foran ham i Sochi."

"Antonio gør et godt stykke arnbejde og forbedre sig løbende. Jeg er sikker på at han vil fortsætte dette," sluttede han.

Med de resultater og Ferrari opbakningen, ser det ikke ud til at Hülkenberg har en chance hos sin tidligere arbejdsgiver, hvilket betyder at det nu blot er Williams der er tilbage.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« 2 dage er perfekt En dag i Osaka »