Hülkenberg mest bekymret over HAAS

Inden sæsonstarten var det Force India og McLaren, der var Renaults erklæret udfordre til kampen om 4. pladsen i konstruktørmesterskabet. Nu er det HAAS der har fået tildelt den rolle.

Interview med Hülkenberg . Copyright Lea Anna Petersen

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/7 2018 klokken 09:07

Ifølge Nico Hülkenberg, er det HAAS og især Kevin Magnussen, der er deres største udfordringer i 2018.

Renault ligger lig e nu, lige der hvor de gerne vil ende sæsonen, nemlig som best og the rest, efter Ferrari, Mercedes og Red Bull, på 4. pladsen.

Men selvom det var forventet, at det var McLaren, der i år også kører med Renault motorer, og Force India, der ville være deres store udfordrere i år, forventer Hülkenberg at det bliver en kamp til sidste løb, med HAAS, der afgøre 4. pladsen.

Efter en stærk start fra McLaren, hvor det primært har været Fernando Alonso der har vist vejen, er det engelske hold fra Working, faldet helt igennem på det seneste.
Et skift i toppen af ledelsen, med afgang fra blandt andet Eric Boullier, hjælper næppe på det.

Men det er HAAS der har være stabile til at score point, selvom de har haft deres udfald, som det i Australien og har haft deres andel af uheld, med Romain Grosjean.

”Hvis man ser på de sidste løb, så er det HAAS der udgører den største trussel mod os,” kom det fra Hulken.

”Det ser ud til at være skiftet rundt nu, hvor HAAS ser ud til at komme bedre igennem løbene, mens McLaren falder fra hinanden.”

”Vi tager dem seriøst, fordi de er hurtige. Hvordan de er kommet dertil hvor de er, er ligegyldigt for mig, de er bare stærke for tiden og det er det vi skal forholde os til.”

”De var meget uheldige i Australien, men det virker til, at deres momentum er skiftet rundt. Og så har de en meget stærk pakke,” sluttede Hülkenberg.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Miami Formel 1 løbet i fare ”Williams er et dødt team” »