Hamilton vil ikke fremstå svag

Lewis Hamilton har udtalt, at han ville fremstå svag, hvis han ikke troede på, at Mercedes kunne vinde verdensmesterskabet igen i år. Det er ikke noget han ønsker at gøre, hvorfor han fortsat tror på at de har chancen.

Spaniens Grand Prix 2018 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/6 2018 klokken 16:06

Efter en meget skuffende 5. plads til Lewis Hamilton i Canada, er der flere medier der har slået tvivl om, om Mercedes har det der skal til, for at de kan sikre sig endnu en titel.

Men selvom det kunne se sådan ud, uden fra, især med den lethed Vettel også satte Bottas på andenpladsen i skak, nægter Hamilton at det er tilfældet.

”Det ville være det første tegn på svaghed,” kom det fra Hamilton i et interview med Autosport. ”Min psyke er ikke så svag!”

”Jeg er her for at vinde og jeg tror stadig på at vi kan vinde,” tilføjede han.

”Jeg har fuld tillid til mine folk, og jeg sikre at de ved at jeg har det.”

”Hvis man sammenligner med f.eks. tennis, så har man tabt hvis man, når man ser over nettet tænker, at den her taber jeg nok.”

”Uanset hvor jeg starter, ser jeg ikke på en anden kører og tænker, at jeg nok taber til ham. Jeg tænker altid, hvordan kan jeg slå ham!”

”Det er vigtigt for os, at vi har den rette indstilling.”

”Efter et løb som i Spanien, var det helt klart hårdt for os alle, men vi vinder og taber sammen. Når vi har tabt, er vi også sammen om at finde ud af hvorfor, så vi ikke gentager det!”

Hamilton langer også ud efter os journalister, der længe har skrevet om, at Mercedes vinder, fordi de har den bedste bil.
Det siger han så, at de ikke har længere, men de vil vinde alligevel og det er det der er den vigtige historie lige nu.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Det ternede flag måske fortid Drømmestart for Alonso i Le Mans »