Hamilton snyder Bottas for sejren

Løbet på Silverstone var en af de bedre når det kommer til undreholdningsværdi. Der var meget tæt race lige fra start mellem flere kørere. Bottas havde Pole position og forsvarede sig godt, indtil der kom safety car på banen.

Lewis Hamilton . Copyright BMF1

Af: R.O. (ro@bmf1.dk) d. 14/7 2019 klokken 19:07

Lewis Hamilton:
"Det var nok en af de bedste dage jeg har haft i F1. Det var fantastisk at se alle tilskuerne da jeg kom rundt efter at have fået det ternede flag. Jeg har jo kørt rigtigt mange løb, så nogle vil måske tro at jeg ikke bliver glad når jeg ser alle de tilskuere, men det her var helt fantastsik at opleve, og jeg blev bare mega glad. Jeg har et fantastisk team bag mig, og de er alle som en famile for mig. Jeg er meget taknemlig for at være en del af det her fantastiske hold. Det er også fedt at slå rekorder og bryde nye grænser med holdet. Det var en super fed kamp jeg havde med Valtteri i dag. Han kørte godt, men så kom Safety car ud, og det gjorde så at jeg kunne overhale Valtteri."

Lewis, Valterri og Charles, Englands GPLewis, Valterri og Charles, Englands GP
Copyright BMF1


Valtteri Bottas:
"Det var nok ikke min bedste dag. Lewis kørte rigtigt godt, og tillykke til ham. Vi havde en god kamp, og jeg nød det. Efter mit første stop følte jeg at jeg havde alt under kontrol. Desværre kom der en safety car ud, og det var til Lewis fordel, og han overhalede mig og kunne tage sejren. Det var ikke lige sådan jeg havde set at jeg skulle tabe, men sådan er race desværre engang imellem. Planen var at jeg skulle lave 2 stop i løbet i dag, fordi det ville være det hurtigste. men det var muligt at køre løbet med et stop som Lewis gjorde, så det var en fejl fra vores side. Bilen føltes god, og jeg havde god fart i bilen, og jeg er glad for at vi fik maksimum point hjem til teamet. Jeg er stadig sulten efter at vinde, så jeg glæder mig til næste løb hvor det forhåbentligt går bedre."

Charles Leclerc:
"Det var et fedt løb i dag, og det var også sjovt. Det var en tæt og god kamp jeg havde i dag med både Gasly og Verstappen. Jeg er rigtig godt tilfreds med resultatet i dag, og ser allerede frem til det næste løb."

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Englands GP: Løbet LIVE. Hamilton vinder! Englands GP: Løbsresume. Års bedste løb »