Hamilton og Wolff gider ikke FIA’s galla

FIA og motorsportverdenen fejrer sig selv og hinanden i aften i Paris. Der er dækket op til festtaler og prisoverrækkelser – men Lewis Hamilton og Toto Wolff gider ikke være med i showet. Får de nu problemer med FIA?

Toto Wolff, teamchef og CEO hos Mercedes AMG. . Copyright Mercedes AMG F1 - LAT Images

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 16/12 2021 klokken 14:12

Lewis Hamilton og Toto Wolff bliver væk fra aftenens FIA galla i Paris.

Det fortæller Toto Wolff til medierne, og forklarer samtidigt, at han i sympati med Lewis Hamilton ikke ønsker at være til stede, når pokalerne overrækkes.

Den eneste, der vil repræsentere Mercedes i Paris, vil være James Alison, som vil modtage pokalen for det 8. konstruktørmesterskab i træk.

Wolff indrømmer, at han har svært ved at finde balancen efter det dramatiske løb i Abu Dhabi, der Ganske vist gjorde, at Mercedes vandt mesterskabstitlen for konstruktører, men hvor Mercedes og Lewis Hamilton tabte englænderen 8. verdensmesterskab til en sen safety car.

FIA Galla i Indien 9. december 2011FIA Galla i Indien 9. december 2011
Copyright FIA Images


Nu er problemet så bare, at artikel 6.6 i F1's sportslige reglement siger: "Kørerne, der slutter som nummer et, to og tre i mesterskabet, skal være til stede ved den årlige FIA prisuddelingsceremoni."

Så nu er spørgsmålet, om Masi og FIA kan finde på at straffe Lewis Hamilton og Toto Wolff for deres manglende tilstedeværelse ved prisuddelingsceremonien.

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« F1 dropper MGU-H Leclerc ramt af corona - igen! »