Hamilton: Min fremtid er her

Grundet den dårlige sæson start, er rygterne omkring Lewis Hamiltons fremtid så småt begynde at dukke op, men briten slå fast at hans fremtid er hos Mercedes og ingen andre steder.

Lewis Hamilton . Copyright Mercedes AMG GP

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 20/5 2016 klokken 09:05

Lewis Hamilton kom til Mercedes op til 2013 sæsonen og siden den gang har han vundet intet mindre end to verdensmesterskaber på tre sæsoner. Starten på 2016 sæsonen har dog ikke været imponerende, det er nemlig ikke blevet til nogle sejre for briten, mens hans holdkammerart Nico Rosberg har hentet fire ud af fem. Det har fået rygtemøllen i gang om at Hamilton skal væk fra Mercedes, men det afviser verdensmesteren.

Nico Rosberg og Lewis Hamilton
Copyright Mercedes AMG


Hamilton kan nemlig godt lide at være hos Mercedes og han føler det at teamet har gang i, er noget som vil blive husket for altid.

"Jeg ser på mit team, mine sølvpile og tænker det vi har gang i er noget som vil blive husket selv efter jeg er stoppet som kører. Jeg vil blive ved med at være en del af det, både nu, men jeg vil også være en del af teamet når jeg en gang stopper," lyder det for verdensmesteren.

Lewis Hamilton
Copyright Daimler Benz


Det Mercedes-team vi kender i dag tog sin første sejr tilbage i 2012, da Nico Rosberg vandt det kinesiske grand prix. Året efter kom Hamilton til og her snuppede Nico Rosberg to sejre, mens Hamilton tog en. I 2014 og 2015 har de tyske sølvpile været næsten uovervindelige og det er de nok også i år, hvis de lader være med at køre hinanden af. Så ja Lewis Hamilton har ret, deres præstationer vil nok blive husket meget længe.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ingen test til Hamilton Sauber er ikke de eneste »