Haas: NASCAR kommer til byen

Haas F1 har før nævnt at de gerne vil have Romain Grosjean over at køre NASCAR, men nu sender de også kørere den anden vej. Det drejer sig dog blot om et besøg i pitten.

Guenther Steiner og Gene Haas . Copyright Haas F1

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 21/5 2016 klokken 14:05

Formel 1 og NASCAR er to grene inden for motorsport, der vel næsten ikke kan komme længere væk fra hinanden. Sidste weekend var det store samtale emne i Formel 1-verdenen at de to Mercedes-racere kørte hinanden af, mens der samme aften i NASCAR var et kæmpe crash hvor der var 18 biler indblandet, hvilket ikke var noget specielt fordi rekorden på Dover-banen var 19 biler i samme sammenstød så aftenens sammenstød var ligegyldigt.

Kurt Busch
Copyright Stewart-Haas Racing


Formel 1-feltet har dog fået tilgang af Gene Haas, som også ejer NASCAR teamet Stewart-Haas Racing. Det faktum at Haas teamet er med begge steder vil de udnytte, så derfor kommer NASCAR-køreren Kurt Busch på besøg når der skal køres race i Bakus gader.

"Vi vil gerne få nogle samtaler i gang mellem NASCAR og Formel 1, så derfor sender vi Kurt Busch til Baku, så han kan se hvad Formel 1 er for noget. Vi gør det 100% for at få noget medie opmærksomhed fra de amerikanske medier og det eneste der kunne give mere opmærksomhed ville være at sende Danica Patrick af sted for at køre en Formel 1-bil, men det kommer nok ikke til at ske lige nu," lyder det fra Gene Haas.

Danica Patrick
Copyright Stewart-Haas Racing


Som vi har nævnt i tidligere artikler her på siden, så arbejder Haas F1 også på at få Romain Grosjean ud at køre NASCAR i denne sæson eller næste sæson. Så man må sige at Haas og hans venner gør, hvad de kan for at få de to forskellige verdner til at mødes.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kevin får sin vilje Vi kan køre fra Ferrari »