Gasly tæt på fyring

Dr. Helmut Marko bekræfter i et interview op til Englands Formel 1 Grand Prix, at Gasly skal levere resultater nu. Hans undskyldninger virker ikke mere.

Gasly BMF1 interview . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 9/7 2019 klokken 16:07

Efter Frankrigs Formel 1 Grand Prix, besluttede Red Bull, at de ville gennemgå Pierre Gaslys Red Bull racer, for at sikre at der ikke var noget galt med den, som den unge franskmand hævdede.

Undersøgelsen er komplet afsluttet og de har ikke fundet nogle fejl, overhovedet.

Det betyder, at Gasly, der i den kommende weekend vil få en kopi af det set-up, som Max Verstappen finder frem til, skal levere et rimeligt resultat.

At blive taget med en omgang, af ens holdkammerart, som Gasly gjorde i Østrig, er ikke at betragte som et rimeligt resultat.

"Han har hele tiden kikket efter problemer med hans bil. Nu har vi set den igennem og der var ikke nogle," kom det fra Marko.

"Planen er nu, at hjælpe ham så meget som vi kan. Vi giver ham Max's set-up fra starten, da han har mere erfaring."

"Han må gerne ændre lidt på det, men ikke meget," tilføjede han.

"På det seneste har vi set, at han har ændret på bilen konstant, fra den ene yderlighed til den anden. Det er slut nu," sluttede Helmut Marko, der således understreger, at Gasly næppe har mere end en chance tilbage, inden han bliver sat af holdet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Red Bull rykker nu Ferrari: Silverstone passer ikke til vores bil »