Ferrari vil hjælpe Alfa Romeo

Under præsentationen af den nye Alfa Romeo Sauber F1-racer i lørdags kom det frem, at der skulle ansættes en del mere personale på fabrikken i Hinwil, Schweiz, hvor Sauber hører hjemme.

Alfa Romeo Sauber F1 . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/12 2017 klokken 09:12

"Der mangler en del folk til at udvikle på raceren," kom det direkte fra FIAT/Ferrari præsidenten Sergio Marchionne, under lørdagens præsentation.

"Hvis der er Ferrari-folk, der ønsker at prøve kræfter med de nye udfordringer, er det absolut noget vi gerne vil billige," tilføjede han.

Uden at han dermed sagde det direkte, vil Ferrari sende udviklere til Saubers fabrik for at få mandet op hurtigst muligt, så de kan nå at komme med en stærk racer til 2018-sæsonen.

Det tager omkring 7 måneder at udvikle en helt ny Formel 1-bil, hvilket de ikke har tid til, så Alfa Romeo Sauber-raceren vil være en videreudviklet 2017-racer men med en del nye komponenter.

Som vi skriver andet steds, er dette dårlige nyheder for HAAS, der i 2018 vil få et helt andet pres fra Alfa Romeo Sauber, end de oplevede i 2017 fra Sauber.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Store udfordringer for Haas F1 i 2018 Hamilton: Hypersoft er Pirelli's bedste dæk »