Ferrari troede de var bedst

Efter vintertestene i Barcelona, så alt helt fantastisk ud for Ferrari, men da de kom til Melbourne, Australien, viste det sig at de slet ikke var i nærheden af Mercedes. Det var en stor overraskelse for dem.

Mattia Binotto . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/12 2019 klokken 09:12

"Vi troede helt ærligt, at vi var et halvt sekund hurtigere end Mercedes og alle de andre," udtalte Ferrari chef Mattia Binotto forleden til Autosport, i deres store interview ham.

"Under den første vintertest, var vi markant hurtigere end alle andre, mens Mercedes kom lidt tættere på i den anden, men ikke nok til at vi tænkte at de kunne være hurtigere end os," tilføjede han.

Da Formel 1 feltet kom til Australien, hvor første løb skulle afvikles, kom de således med en selvtillid der var meget stor.

"Da Valteri Bottas pludselig var 7 tiendedele hurtigere end Vettel i kvalifikationen, begyndte vi at blive bekymret."

"Løbet viste sig desværre til at blive endnu værre, ad Vettel sluttede mere end et minut efter Bottas, på 4. pladsen."

"Det var noget af en kold skyller vi fik der," kom det fra Binotto.

Mens mange af os, der fulgte de to vintertest tæt, havde en ide om, at Mercedes havde valgt det forkerte udgangspunkt med deres design og Ferrari havde valgt rigtigt, viste det sig at være modsat.

"Det var især vores køling der viste sig at være forkert," indrømmede Binotto.

"Også vores styring af vores Power Unit, viste sig at være forkert, hvilket vi heldigvis fik rettet op på hen over sæsonen."

"Men i det hele taget, var vi absolut langsommere end vi havde forventet."

"Heldigvis sluttede vi sæsonen af, meget bedre end vi startede, selvom vi helt sikkert ved at vi skal gøre noget ved vores svinghastighed, hvilket giver os noget tiltro på, at den kommende sæson kan blive en del bedre," sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ikke alle kan være vegetar! Ticktum til Williams »