Ferrari øger budgettet

Ferrari vil øge budgettet for deres Formel 1 hold i 2020, det sidste år inden der kommer et nyt loft for hvor mange penge holdene må bruge. Det er nu der skal udvikles.

Abu Dhabis Grand Prix 2019 . Copyright Ferrari

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/12 2019 klokken 15:12

Det går godt for Ferrari i Maranello, hvilket ifølge deres CEO, Louis Camilleri. vil smitte af på deres Formel 1 hold.

Ferrari har haft et rigtigt godt år, med en rekord stor fortjeneste, der har fået alle til at smile lidt ekstra i Maranello.

Det lover Camilleri, vil smitte af på deres investering i Formel 1, her i det sidste år, inden der bliver indført et budgetloft.

"Vi er et selskab og bilforretningen finansiere Mattia's forretning," kom det fra Italieneren, der med Mattia's forretning mener Mattia Binottos Formel 1 hold.

"Vi er klar til at investere og det har vi heldigvis råd til. Og det er ikke kun hvad angår personer, men også i infrastruktur."

En af de store investeringer Ferrari har planlagt er, at der skal investeres i en ny simulator.

Og det er også planen, at Ferrari vil bruge ekstra megen tid på udvikling, da de vil lave så meget udvikling som muligt, på 2021 raceren, inden budgetloftet indføres.

Binotto har også meldt ud, at Ferraris budget for 2020, vil blive markant højere end tidligere år, som langt fra har ligget i den lave ende.

"Der vil være langt flere parallelle projekter i 2020 end tidligere, hvilket vil koste væsentligt mere," kom det fra Binotto.

2020 bliver første år, hvor Binottos ledelse vil slå helt igennem, hvilket mange har store forventninger til.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mercedes føler presset Formel 1 bliver ikke elektrisk »