Farvel og tak, her har du en F1-bil

Williams tager afsked med Felipe Massa i denne weekend og det gør de med maner, han får simpelthen en Formel 1-bil.

Felipe Massa . Copyright Williams F1

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 27/11 2016 klokken 09:11

Felipe Massa kører sit sidste Formel 1-løb i dag, hvilket betyder at en lang og glorværdig karriere i Formel 1-feltet slutter. Massa startede sin Formel 1-karriere for Sauber tilbage i 2002 og siden har hans Formel 1-rejse, bragt ham til Ferrari og senest Williams. Det betyder også, at brasilianeren har kørt en masse Formel 1-biler, nogen af dem standard modeller, mens andre har været lidt mere specielle, fordi de eventuelt har haft en anden bemaling.

Felipe Massa.
Copyright Williams F1 Team


Til det seneste løb i Brasilien kørte den 35-årige brasilianer blandt andet i en bil, hvor alle Martini-reklamerne havde påskriften "Massa" i stedet for "Martini". Det er blot det seneste eksempel på en af de atypiske biler som Massa har kørt i, men lige netop denne bil kommer Massa ikke til at glemme, fordi den får han simpelthen i afskedsgave. Det afslørede Claire Williams til en stor afskedsreception, som teamet holde for brasilianeren nede i Abu Dhabi.

Felipe Massa.
Copyright Williams F1 Team


Bilen var dog ikke den eneste gave Williams havde til den kommende Formel 1-pensionist, Felipe Massa fik også nogle andre gaver. Han fik blandt andet en fotoalbum med en masse billeder fra hele hans karriere og en tegneserie med sig selv, som viser hans karriere.

Det vides endnu ikke, hvad Felipe Massa skal i den kommende sæson, men ind til han finder ud af det, kan han da i det mindste nyde de fine gaver, som han fik i går.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Abu Dhabis GP: Kvalifikationen live - Hamilton på Derfor kører Williams med en anderledes bemaling »