Ecclestone tror på Kubica

Bernie Ecclestone mener at Robert Kubica er stærkere end han nogensinde har været før. Bernie mener, at havde Kubica ikke kommet til skade med sin hånd så havde han været F1 verdensmester.

Italiens Grand Prix 2018 . Copyright Williams F1

Af: René Ogrocki (ro@bmf1.dk) d. 29/1 2019 klokken 13:01

Efter 8 års fravær vender 34-årige Robert Kubica tilbage til F1, og skal køre for Williams. Tidligere ejer af F1 Bernie Ecclestone støtter Kubica. ”Hvis ikke Robert havde haft den ulykke i rally, så havde han haft et verdensmesterskab på sit CV. Jeg tror at han kommer tilbage stærkere end har var før,” siger den 88-årige til sport.pl.

”Han er mentalt stærkere og vil være mere aggressiv end han var før, jeg kan kun se det bliver meget bedre for ham i denne sæson.”

Godt håndtryk med den beskadiget armGodt håndtryk med den beskadiget arm
Copyright BMF1


Der har været meget snak omkring Kubicas skade på hans højre arm, om det ville være end hindring for den erfarne kører at præstere på det høje niveau det kræver. ”Jeg har set andre kører i F1 der har været i dårligere form og forfatning end Robert, og de klarede sig fantastisk, jeg tror ikke Roberts skade vil have nogen effekt på hans evner til at gøre det godt i F1.”

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Russer skal teste for Mercedes Formel 1-løbsarrangører sure på Liberty Media »