Marco uheldig i første løb

Årets første GP2 løb blev ikke nogen god oplevelse for danske Marco Sørensen. Det blev det til gengæld for belgiske Stoffel Vandoorne.

GP2 Bahrain 2015 . Copyright GP2 Media Series

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 18/4 2015 klokken 14:04

Årets første GP2 løb er netop kørt. Det blev til en sejr til Stoffel Vandoorne, som også startede på pole position. Løbets danske deltager Marco Sørensen udgik desværre tidligt i løbet, da hans bil var blevet beskadiget efter en punktering.

Marco Sørensen
Copyright GP2 Media Series


Vandoorne tog starten, og de første fire omgange skete der ikke meget oppe foran. Længere nede i rækkerne kom Marco Sørensen desværre ud for en punktering, der endte med at slutte hans løb alt for tidligt.

Stoffel Vandoorne
Copyright GP2 Media Series


På fjerde omgang skete der til gengæld en hel del, da Nato, Marciello, Pic og Gasly stødte sammen i sving syv. Det store sammenstød fremkaldte en safety car periode, mens man fik fjernet bilerne. Heldigvis kom ingen alvorligt til skade.

Safety car perioden benyttede en del af kørerne til at foretage det obligatoriske pit stop. Vandoorne var dog ikke en af dem, som gik i pit. Så da belgieren i stedet kørte i pit med 10 omgange tilbage, kom han ud et stykke nede i feltet. Han var dog klart den hurtigste kører på banen, og med få omgange tilbage generobrede Vandoorne førstepladsen fra Alexander Rossi.

Alexander Rossi
Copyright GP2 Media Series


Rossi mistede derefter også andenpladsen i et af de sidste sving, da Rio Haryanto ubesværet kørte forbi ham. På det tidspunkt var Rossis dæk mere end tyve omgange gamle og helt ødelagte.

Stoffel Vandoorne
Copyright GP2 Media Series


Løbets resultat blev dermed som følger: Vandoorne som vinder, Haryanto som nummer to og Alexander Rossi som nummer tre. 8. pladsen, som giver pole position til morgendagens løb, gik til Julian Leal, som er holdkammerat med Marco Sørensen.

Marco Sørensen kommer desværre til at starte sidst i morgen, da han var den første, der udgik af dagens løb.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Følg Marco Sørensen Bahrains GP: 3. frie træning. Hamilton hurtigst me »