Ikke flere teamordrer!

Ferrariboss Maurizio Arrivabene er ikke glad for teamets triste historie omkring brugen af teamordrer. Det er slut nu, siger han.

Malaysias GP 2015 . Copyright Ferrari Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 14/4 2015 klokken 21:04

Op gennem historien har Ferrari flere gange gjort sig uheldigt bemærket ved brug af teamordrer. Det skete blandt andet for Rubens Barrichello flere gange, da han var teamkammerat med Michael Schumacher i tyskerens storhedstid.

Malaysias GP 8.-10. april 2011
Copyright Williams F1


Felipe Massa oplevede det også et par gange, mens han var makker med Fernando Alonso, men nu hører den slags fortiden til.
Den nye Ferrariboss Maurizio Arrivabene siger nemlig, at det er et af de punkter, man hos Ferrari har ændret på, siden han kom til teamet sidste år.

Ungarn 2013
Copyright Ferrari Media


”Da jeg kom til Maranello, så jeg de gamle regler for samarbejdet. Jeg har lavet nogle ændringer, og det er begge kørere og deres ingeniører blevet informeret om,” siger Arrivabene.

Sebastian Vettel
Copyright Ferrari Media


Som det ser ud nu, så har Sebastian Vettel fået en bedre start end teamkammeraten Kimi Räikkönen. Om det siger Arrivabene følgende:

”Vi vil selvfølgelig give Sebastian den support, han skal have, men jeg vil ikke høre et ord om teamordrer!”

Sebastian Vettel og Maurizio Arrivabene
Copyright Ferrari Media


Hvordan det hele så vil se ud, hvis Ferrari skulle stå i en situation senere på sæsonen, hvor Räikkönen kan hjælpe Vettel til et verdensmesterskab, det er så ikke godt at vide. Men dejligt, hvis man har droppet teamordrer for alvor, det burde alle teams gøre.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Brundle: Han er den nye Senna eller Schumacher Alonso får fyret reporter »