Kevin snupper Melbourne med

Meget tyder på, at Fernando Alonso ikke vil komme til start til årets første Formel 1 løb i Melbourne, hvilket betyder, at Kevin Magnussen igen vil være makker med Jenson Button til årets første løb.

Kevin Magnussen . Copyright Ewert Foto

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/2 2015 klokken 15:02

McLaren har meldt ud, at de skal have undersøgt til bunds, hvad der skete ved Fernando Alonsos afkørsel i Barcelona, samtidig med at de sætter spørgsmålstegn ved, om spanieren bliver klar til at køre, når Formel 1 sæsonen starter d. 15. marts i Melbourne.

Hvis ikke Alonso bliver klar til sæsonåbneren i Australien, vil det betyde, at Kevin Magnussen igen vil være at finde bag rattet af en McLaren i et Formel 1 Grand Prix.

Mens McLaren fortsat afviser, at Alonso blev slået bevidstløs af det elektriske ERS system, har FIA i samarbejde med McLaren indledt en undersøgelse af uheldet.

Hvis det viser sig at holde stik, at Alonso fik et voldsomt stød under testen, er det ikke utænkeligt, at han ikke ønsker at sætte sig i bilen igen, før han føler sig helt sikker på, at den ubehagelige hændelse ikke gentager sig. Det kan betyde, at Kevin Magnussen sikre sig mere end en enkelt start i 2015.

Vi følger udviklingen løbende og ser i første omgang frem til, hvad Kevin kan præstere under testen i Barcelona.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Perez: Bedste sæson nogensinde Østrogen til Lotus »