Grosjean med dobbelt DRS

Lotus stiller til start med en ny udviklet dobbelt DRS, i stil med den Mercedes AMG har anvendt fra sæsonstarten, hvilket Romain Grosjean håber, vil være med til at sikre ham sin første sejr og hjælpe ham forbi de nærmeste rivaler i mesterskabsstriden.

Grosjean giver Hamilton et champagnebad . Copyright Lotus-Renault GP

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/8 2012 klokken 10:08


”Vi gør det godt, men kommer til at gøre det endnu bedre,” udtalte Romain Grosjean fra Lotus til ESPN.

”Vi har gjort det langt bedre end de fleste havde forventet i år, men mangler fortsat sejrene. Det er jeg sikker på vil komme her i den sidste del af sæsonen,” kom det yderligere fra franskmanden.

Holdet stiller til start på Spa, med deres helt nye Dobbelt DRS system, der er inspireret af det system Mercedes AMG har anvendt fra sæsonstarten og som har været med til at give Mercedes racerne en utrolig høj topfart.

Lotus, der også har været blandt de hurtigste gennem sæsonen, vil med den nye dobbelte DRS, blive favorit til at tage førertrøjen, hvad angår topfart, hvilket vil gøre det lettere for dem at overhale, hvilket har været et problem for bl.a. Red Bull, der tydeligt har manglet topfart under DRS.

Grosjean tror på den baggrund, at han vil få sin og holdets første sejr inden længe, hvilket samtidig vil hjælpe ham længere frem i kampen om mesterskabet.

”Det er en tæt kamp mellem Jenson Button, Nico Rosberg og jeg, hvilket jeg håber vi kan gøre noget ved med vores nye tiltag. Podieplaceringen inden sommerferien, hjalp også på selvtilliden, så jeg gjæder mig utroligt meget til at komme i gang igen,” sluttede Grosjean.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Piquet Jr sviner Lotus-kørere Kubica tæt på comeback? »