Ungarns GP: 3. frie træning – Webber hurtigst

Det er blevet lørdag formiddag, og i Formel 1-verdenen betyder det naturligvis weekendens tredje og sidste træningssession.

Mark Webber . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Lea Petersen (2) (lap_old@bmf1.dk) d. 28/7 2012 klokken 12:07

Red Bull copyright Red Bull Media

Der blev kørt en del allerede fra start her til formiddag. En af grundende hertil skyldes meget muligt regnen under sidste halvdel af 2. frie træning i går eftermiddag. Regnen betød, at langt de fleste hold fik ødelagt deres træning, og det var derfor først i dag, at de rigtig kunne begynde at træne long-runs og løbs simulationer.

Lewis Hamilton copyright McLaren Group

Lewis Hamilton copyright McLaren Group

McLaren og ikke mindst Lewis Hamilton har set stærke ud under weekendens to første træninger, og den tredje og sidste træningssession var heller ingen undtagelse, hvad McLaren-kørerens hurtighed angår. Det er dog sjældent at resultatet fra træningerne afspejler de sande styrkeforhold, når det gælder kvalifikationen og selve løbet, men uanset hvad, så tyder noget på, at McLaren er lykkedes meget godt med deres mange nye opdateringer.

Red Bull-mekanikere klar til pitstop Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Sebastian Vettel copyright Red Bull Media

Red Bull viste ikke meget væsen af sig i går. Det gjorde de til gengæld i dag. Under fredagens to træninger var de ikke engang blandt de 5 hurtigste i feltet, men deres manglende hastighed under 1. og 2. frie træning er nok mere et tegn på, at de passer på bilerne, end på at de ikke har farten.

Michael Schumacher copyright Mercedes AMG

Rosberg og Schumi copyright Mercedes AMG

Hvor Vettel og Webber klarede sig langt bedre i dag end i går, var billedet hos Mercedes GP det komplet modsatte. Hverken Schumacher eller Rosberg så ud til kunne få fart i Mercedes racerne og det betød, at de sluttede 3. frie træning af med henholdsvis 17. og 18. hurtigste tid.

De ti hurtigste efter 3. og sidste frie træning er: Webber, Hamilton, Vettel, Senna, Alonso, Räikkönen, Grosjean, Massa, di Resta, Button. Desuden skal det lige siges, at de første 14 alle lå inde for 1 sekund.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« 2. frie træning Ungarns Grand Prix: Regn Ungarns GP - Kvalifikationen: Hamilton på pole »