Straf til Maldonado

På sidste omgang af Europas Grand Prix kolliderede Pastor Maldonado, Williams, og Lewis Hamilton, McLaren, med det resultat, at sidstnævnte måtte udgå. Det har Maldonado nu fået en straf for.

Pastor Maldonado . Copyright Williams F1

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 24/6 2012 klokken 20:06

Williams-køreren Pastor Maldonado har fået en post-løbs drive-through straf for sit sammenstød med Lewis Hamilton under søndagens grand prix i Valencia.

Den venezuelanske kører fik kontakt med Hamiltons McLaren-racer på den sidste omgang i dennes fight om britens tredjeplads. Hamilton måtte efterfølgende udgå fra løbet, mens Maldonado sluttede på 10. pladsen.

Drive-through straffen bliver på 20 sekunder, som føjes til Williamskørerens tid. Hermed dropper Maldonado ned på 12. pladsen løbet og teamkammeraten Bruno Senna får den pointgivende 10. plads.

Pastor Maldonado. Copyright Williams F1

Efter løbet udtalte Maldonado ellers, at han troede, at Hamilton var skyld i ulykken.

"Jeg ved ikke, hvorfor han kørte på den måde," sagde Maldonado.

"Han kæmpede alt for meget med dækkene. Han var fuldstændig tabt, og i samme øjeblik fik jeg rigtig god fart. Det var et meget aggressivt træk, han lavede på mig."

Sådan så løbets stewards altså ikke på det.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hamilton: Jeg ved ikke hvad der skete Maldonado langt fra enig med Hamilton og FIA »