Hamilton: Jeg ved ikke hvad der skete

På sidste omgang af Europas Grand Prix i Valencias sol satte Lewis Hamilton, i McLaren, en ellers sikker podieplacering over styr efter en kollision med Pastor Maldonado i Williams.

Lewis Hamilton . Copyright McLaren Media

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 24/6 2012 klokken 18:06

Selv om Lewis Hamilton, i McLaren, kørte med en efter danske forhold temmelig ulovlig slidbane på sine Pirelli-dæk, var chancerne for en podieplacering alligevel meget store, men på sidste omgang gik det alligevel galt for briten.

En tydeligvis hurtigere Pastor Maldonado, i Williams, var i en af de sidste svingkombinationer oppe på siden af Hamilton ved udgangen af kurven, men briten gav ikke plads, og han endte i barrieren og med exit fra løbet. Maldonado kunne dog, bogstavelig talt, humpe vingeskudt over mållinien på en pointgivende 10. plads.

Hvad var det lige der skete, Hamilton?

"Mine dæk var væk," forklarede McLaren-køreren. "Jeg ved ikke, hvor jeg ville have sluttet. Over den sidste omgang eller deromkring, var mine dæk bare væk – jeg følte det, som om jeg kørte på flade bagdæk."

Lewis Hamilton. Copyright McLaren Media

Adspurgt, om han følte, at han burde have kastet bare et enkelt blik i spejlene, og ladet en hurtigere Maldonado passere, svarede Hamilton:

"Du lader ikke bare folk komme forbi. Du må kæmpe for hver en position, du kan få."

Briten afviste at komme nærmere ind på kollisionen med Maldonado.

"Jeg ved ikke rigtig hvad der skete, hvis jeg skal være ærlig," sagde Hamilton. "Jeg gik ind i svinget og kom ikke ud.”

”Det skete så hurtigt, at jeg virkelig ikke husker, hvad der skete. Alt hvad jeg husker er, at jeg lige pludselig sad i barrieren med kun en omgang tilbage.”

"Du lægger dit hjerte og sjæl i nogle ting, og når du ikke får de resultater, du føler, du har arbejdet for, så er det meget hårdt."

"Men sådan er livet," sluttede en skuffet Hamilton.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Opdateret: Ingen straf til Scumacher Straf til Maldonado »