Opdateret: Ingen straf til Scumacher

Efter et særdeles spændende Formel 1-grand prix i Valencia sluttede Michael Schumacher på en smuk 3. plads. Spørgsmålet er, om veteranen får lov til at beholde podieplaceringen.

Michael Schumacher . Copyright Daimler-Benz

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 24/6 2012 klokken 16:06

For mange trofaste F1-fans blev Europas Grand Prix i Valencia en bevæget affære, da Michael Schumacher med sin 3. plads besteg podiet sammen med de tre andre verdensmestre, Kimi Räikkönen og Fernando Alonso. Spørgsmålet er imidlertid, om den syvdobbelte verdensmester får lov til at beholde placeringen.

Således rapporteredes det fra Spanien, at tyskeren efter sigende ikke havde slået sin DRS fra i en gulflagssektor, hvilket kan blive fatalt. Reglerne siger nemlig, at han i givet fald ikke må have kørt sin hurtigste tid i den pågældende sektor.

Vi vender tilbage, når der er nyt i sagen.

Opdatering
Sidst på eftermiddagen besluttede stewards, at Schumacher ikke bliver straffet for at køre med åben DRS. Efter at have studeret telemetri og video samt talt med kører og team, konstaterede man, at tyskeren ikke havde draget fordel af situationen men tværtimod "sænket hastigheden markant i den dobbelte gulflagszone".

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Europas Grand Prix - Sejr til Alonso Hamilton: Jeg ved ikke hvad der skete »