Mercedes beklager de mange fejl

Michael Schumacher har ikke haft en nem sæson indtil nu, hvor han har taget sin andel af fejl på Mercedes AMG raceren. Det vil Ross Brawn nu fokusere på at ændre, så vi virkelig kan se hvad tyskeren kan i den stærke bil.

Michael Schumacher . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 29/5 2012 klokken 10:05

Nico Rosberg sikrede sig i weekenden, andenpladsen i Monacos Grand Prix, mens Michael Schumacher måtte udgå af løbet som følge af manglende brændstoftryk.

At det var Schumacher der blev ramt af en defekt, er selvfølgelig en tilfældighed, men det er kendetegnende for Schumachers sæson i år.

Ross Brawn udtaler efter Monacos Grand Prix, at problemet med Schumachers bil på ingen måde har noget med tyskeren at gøre og heller ikke kan tilskrives kollisionen med Grosjean i starten af løbet.

”Da vi opdagede problemet med brandstoftrykket forsøgte vi at ændre på lidt opsætning og på den måde liste igennem, men han tabte over 5 sekunder på bare en omgang og røg hurtigt ud af pointene, hvorfor vi valgte at udgå,” kom det fra Brawn.

”Vi bliver nød til at komme til bunds med dette problem og gennemgå Schumachers racer komplet, for at finde ud af hvorfor det hele tiden er hans racer der bliver ramt af problemer, så vi kan komme til Canada med en så sikker bil som muligt,” tilføjede han.

Schumacher viste med sin Pole Position i Monaco, at han stadig er hurtig og har det der skal til for at vinde løb igen. Derfor er det også vigtigt at have en pålidelig bil.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Monacos GP - Dagen derpå Webber bør skifte til Ferrari »