Vil du vinde Vettels Biografi?

Vi kørte en konkurrence, hvor man kunne vinde Nils Finderups Sebastian Vettels biografi ’Knægten, der blev konge’, hvis man kunne gætte hvor verdensmesteren sluttede i Barcelona. Det kunne ingen, så derfor fortsætter vi konkurrencen i Monaco.

Sejren er i hus og glæden var oprigtig . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 22/5 2012 klokken 15:05

Nils Finderup udgav i marts måned bogen om Sebastian Vettel, der under navnet "Knægten, der blev konge" beskriver den dobbelte verdensmesters vej til toppen af Formel 1. Nu kan du vinde bogen på BMF1.

Sebastian Vettel har ikke fået den drømmestart han havde ønsket sig på årets mesterskab. Først i Bahrain, i det fjerde løb i mesterskabet, kom han øverst på podiet.

Hvor slutter Sebastian Vettel i Monaco?
Copyright Getty Images/Red Bull Racing


Er han nu tilbage og dominerer resten af sæsonen, som vi oplevede det sidste år, eller skal ’Knægten, der blev konge’ igennem flere rædselsweekender i år.

Det eneste du skal gøre er at svare på, hvilken placering Sebastian slutter på i Monaco. For at give dig en ekstra mulighed for at vurdere Vettels chancer, så får du torsdagens frie trænnger med.

Vi trækker lod blandt alle med det rigtige svar. Skulle der mod forventning ikke være nogle vindere, så trækker vi lod blandt alle deltagere.

Send dit svar til konkurrence@bmf1.dk senest fredag den 25. maj.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Di Resta til Mercedes? Ruslands GP i fare »