Di Resta til Mercedes?

Er skotske Paul di Resta på vej til Mercedes GP som erstatning for Michael Schumacher, som efter denne sæson står uden kontrakt? Ifølge seneste rygter skulle det være tilfældet.

Paul di Resta . Copyright Force India

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/5 2012 klokken 08:05


Silly Season er skudt tideligt i gang i år. Dels som følge af Felipe Massas mildest talt ringe indsats i årets 5 første løb, og dels fordi topnavne som Michael Schumacher og Mark Webber står uden kontrakt efter denne sæson.

For Michael Schumachers vedkommende, var der ikke mange der forventede at han blev ved alle 3 år han havde lavet kontrakt med Mercedes for, efter en mildestalt ringe første comeback sæson.

Nu er han imidlertid kommet til den sidste del af kontrakten og Mercedes AMG holdet har tilmed sikret sig sin første sejr i år, dog til Rosberg, hvilket lader til at give Schumacher mere blod på tanden igen.

Rigtigt mange havde forventet at 2012 ville være det sidste år for Schumacher, inden sæsonstarten, men vedvarende rygter om at Mercedes meget gerne så ham fortsætte har hidtil sat spekulationer om hvem der skulle overtage hans sæde efter denne sæson, lidt på standby.

Men om det skyldes de manglende resultater fra Schumi, eller at han ikke selv har udvist den store interesse for at fortsætte, vides ikke rigtigt, men nu er der begyndt at komme bejlere til hans sæde efter denne sæson.

En af de mere seriøse af slagsen, er skotske Paul di Rest, der af mange, betragtes som en af feltets kommende stjerner og som har en kørerstil der minder en del om Nico Rosbergs, hvilket vil gøre dem til perfekte holdkammerater.

Nick Fry fra Mercedes AMG, bekræfter da også, at di Resta er en oplagt kandidat til at erstatte Schumacher, hvis han ikke ønsker at fortsætte, hvilket samtidig understreger at kaldet er Schumachers.

Di Resta selv, udtaler samtidig, at han ville være lykkelig for at få chancen hos Mercedes AMG, som han ser som et af de bedste hold på gridden i år.

”Jeg vil elske at kører for dem, jeg har mange venner hos Mercedes og har været en del af deres motorsportsprogram i de sidste 6 år, så det vil være som at komme hjem,” kom det frit fra skotten.

”Lige nu er jeg dog hos Force India, hvilket jeg er meget glad for og det er også her mit fokus er,” sluttede di Resta.

Der er kun kørt 5 løb af denne sæson, men skifterygter er der allerede mange af. Ud over en spændende sæson på banen, er der også lagt op til en spændende sæson blandt kørerne.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Williams klar til Monaco Vil du vinde Vettels Biografi? »