Williams klar til Monaco

Efter først pole og derpå følgende sejr i Spanien, led den store fejring et knæk da Williams pitten brød i brand kort efter løbet. Men takketvære en ekstraordinær indsats på fabrikken, er Williams nu klar til Monacos GP.

Williams' sejrsbillede . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/5 2012 klokken 08:05

Efter Spaniens Grand Prix, har Williams Formel 1 fabrikken måtte arbejde ekstra hårdt for at få deres to racere klar til Monacos Grand Prix, som følge af den voldsomme brand der opstod i deres pitgarage kort efter løbet i Spanien.

Bruno Sennas racer så i første omgang til at have lidt seriøse skader som følge af branden, men undersøgelser af bilen efterfølgende har heldigvis vist, at der kun var tale om overfladiske skader og at chassiet var helt uskadt.

Men det betyder ikke at det har været en triviel opgave at blive klar til Monacos Grand Prix, der afvikles i den kommende weekend, tværtimod.

Der er blevet arbejdet igennem på Williams Formel 1 fabrikken, for at få de to racere klar, så holdet kan give alt hvad de har for at gå efter endnu en sejr i Monaco.

”Følgerne af branden i Spanien har været rimeligt omfattende og det har krævet en heroisk indsats fra vores folk på fabrikken hjemme i England, som har knoklet for at få lavet nye komponenter til erstatning for dem der gik til under branden,” udtalte Mark Gillan, der er Williams driftschef.

Gillan takkede samtidig de hold der hjalp holdet under branden, for deres uselviske indsats, som uden tvivl formindskede skadernes omfang.

Nu gælder det dog Monacos Grand Prix og branden til trods og den store støtte fra de andre hold, så er der næppe nogen der vil få foræret en placering af Williams under løbet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Seks løb, seks forskellige vindere, seks forskelli Di Resta til Mercedes? »