Tysklands GP: 1. frie træning. Alonso hurtigst

Sidste løbs vinder var også denne 1. frie trænings hurtigste mand. Den italienske hingst er nu for alvor begyndt at stejle, men Alonso som rytter.

Alonso x 2 . Copyright Ferrari Media

Af: Lea Petersen (2) (lap_old@bmf1.dk) d. 22/7 2011 klokken 12:07

Træningerne er ikke ligefrem kendte for at byde på de helt store og opsigtsvækkende overraskelser. Det er midlertidigt heller ikke tilfældet efter den 1. frie træning på Nürburgring.

Ferraris vinderfoto Copyright Ferrari Media

Red Bull lavede et dækskifte på 2.7 sekunder Copyright Pirelli

Det var ikke så overraskende topholdende, der satte sig på de hurtigste tider. Ikke mindst Ferrari og Red Bull viste god form. Helt så lovende så det ikke ud for McLaren. Resultatet for dem efter weekendens første træning blev en 5. og 6. hurtigste tid.

Karun Chandhok - ny reservekører hos Team Lotus Copyright Team Lotus

Som vi allerede har skrevet her på siden, så afløser Chandhok i denne weekend Trulli. Han havde en middelmådig trænings session, hvor det mest dramatiske var, da han tabte et sidespelj.

Udsigten til NGK-chikanen fredag morgen

Køligt vejr og lave asfalt temperature gjorde, at kørerne havde svært at få varme i dækkende. Med en luft temperatur på ca. 15 grader og omkring 20 grader varm (eller kold) asfalt, er det ikke ligefrem perfekte forhold vejret byder på i Nürburg i denne weekend.

Det er nok heller ikke gået nogens næse, ører, eller øjne forbi, at de blown diffusers igen er tilladt. De nåede kun at være bandlyste under et enkelt GP, før holdene nu igen har fået FIA's velsignelse til at bruge dem.

På det sidste minut kørte Buemi galt, og kom ud på en lille flyve tur ud i gruset, hvor han ellers blev holdende i de sidste sekunder af løbet.

Tom Kristensen

Danmark er på sin vis også repræsenteret i Tyskland i denne weekend. Tom Kristensen skal nemlig agere bødeudskriver, hvis der kommer nogle uacceptable situationer under weekendens GP.

1. fire træning slutter af med følgende kørere i top 10: Alonso, Webber, Vettel, Massa, Hamilton, Button, Rosberg, Sutil, Hülkenberg og Schumacher.



RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« 2014 regulativ Tysklands GP – 2. frie træning - Live »