Mercedes klagen afventer FIA

Ferrari chef, Mattia Binotto, bekræfter at han har talt med Red Bull chef ,Christian Horner, om Mercedes trick med lufttemperaturen, men afviser at han har indgivet en officiel klage til FIA, som stadig ser på sagen.

Mattia Binotto . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/9 2021 klokken 08:09

Under et interview med Italienske it.motorsport.com, understreger Ferrari chef Mattia Binotto, at det er rigtigt at han har talt med Red Bull chef, Christian Horner, om den måde som Mercedes har valgt at måle deres indsugningstemperatur på, men afviser at han har indgivet en officiel protest til FIA over Mercedes.

"Vi analyserer altid alt den data vi kan få fat i, både fra os selv, men også fra vores konkurrenter, for at se om der er ting vi kan lærer og gøre bedre," udtalte Binotto.

"I den forbindelse fik vi nogle betænkeligheder, vedr. Mercedes red., som vi diskuterede med Red Bull," kom det opklarende fra italieneren.

"Jeg talte personligt at tale med Christian Horner om det, men vi, Ferrari red. valgte ikke at indgive en protest til FIA, eller at bede dem om en præcisering."

Den mindre angribende tilgang, tilskriver Binotto de udfordringer de havde i medierne, i 2019, da der var spørgsmålstegn ved deres benzin tilførsel, som ifølge Binotto, blev pisket alt for meget op i medierne, hvilket alle har lært af og vil undgå fremover.

I mellemtiden ser FIA på de data de har modtaget af Red Bull, i forhold til om Mercedes fortolkning af reglerne er den rigtige, eller om de skal komme med en præcisering.

Der er ingen meldinger fra FIA om det er nært forestående, endnu.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Red Bull var villig til at ofre sejren Officielt: AlphaTauri bekræfter 2022 line-up »