Frankrigs GP: Vejrudsigten

Den franske riviera er et af danskernes mere eftertragtede feriedestinationer, med den varme sol og det kølige hav. Det er ikke havet kørerne får tid til at nyde i weekenden, men solen ser ud til at forkæle dem.

Frankrigs Grand Prix 2018 . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 15/6 2021 klokken 08:06

Der er ikke noget der er meget mere lækkert, end at tage et dyp i de blåbølger i Middelhavet, når varmen på land bliver for meget.

Det bliver der dog næppe meget tid til for Formel 1 kørerne, der i den kommende weekend indtager Paul Richard banen, ved Le Castellet, tæt ved Marseille.

Solen vil der dog blive gode muligheder for at nyde.

Fredag Her lover metrologerne høj sol. Formiddagstemperaturer på omkring 28 grader, mens den skulle stige til 30 grader, når dagens anden træning skal køres. Vinden bliver jævn med vindhastighed 28 km/t.

Lørdag Her stiger temperaturerne en god del mere. 3. træning skulle få 30 graders varme, mens kvalifikationen skulle blive udsat for hele 34 grader. Vinden aftager en anelse til 24 km/t.

Søndag Når det for alvor gælder, Stadig varmt med temperaturer på 32 grader. Hvad værre er, så skulle vinden tiltage og rykke op på omkring 32 km/t.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Aserbajdsjans GP: Vejrudsigten Steiermarks GP: Vejrudsigten »