Kvyat langer ud efter Albon

Der er ikke meget kærlighed i luften, mellem Alexander Albon og de to AlphaTauri kørere, der begge gerne vil tilbage til Red Bull holdet. Samtidig falder Albon mere og mere igennem.

Steiermarks Grand Prix 2020 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/10 2020 klokken 15:10

"Det var total uprofessionelt," lød det fra Kvyat efter Eifels Grand Prix, hvor Albon kørte ud foran russeren og klippede hans frontvinge af, soom derefter ødelagde hans bund.

Kvyat havde misset svinget inden, men kom ud foran Albon, der dog havde et større momentum, hvilket betød at han kunne skyde indenom.

Men op til næste sving, trak Albon for tidligt ud og klippede Kvyat's frontvinge.

"Man skulle mene, at han havde erfaring nok til at undgå sådanne situationer," kom det vredt fra Kvyat efter løbet, som han fuldførte som sidste mand, mens Albon endte med at udgå.

Pierre Gasly viste, at AlphaTauri havde en god bil i Tyskland, hvilket Max Verstappen også viste Albon, at Red Bull havde. Men efter sammenstødet, var der kun sekundære placeringer at slås for, for de to.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hülkenberg var tæt på Red Bull debut Eifels GP: Dagen Derpå »