Steiner irettesætter Grosjean

Grosjean har offentligt kritiseret HAAS for ikke at melde klart ud, om de bliver i Formel 1 efter denne sæson. Det er Gunther Steiner langt tilfreds med og udtaler, at elefanten må være i Grosjeans rum.

BMF1 Interview med Steiner . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/7 2020 klokken 13:07

I et interview som BMF1 har skrevet om her, udtaler Grosjean, at han er usikker på om HAAS forbliver i Formel 1 efter denne sæson.

Men hans chef, Gunther Steiner, langer nu ud efter franskmanden, som valgte at svare på holdets vegne, frem for sig selv.

"Jeg mener at Romain blev spurgt om hans egen fremtid, ikke holdets," kom det fra Steiner i et opfølgende interview.

"Det var forkert af ham at svare på den måde. Så længe der ikke er indgået en ny Concorde aftale, tager vi ikke nogen beslutning, men det er helt klart vores hensigt at blive i Formel 1," kom det yderligere fra Steiner.

"Jeg mener at elefanten må være i hans rum, ikke i vores. Noget han må få styr på."

Steiner blev efterfølgende bedt om, at kommentere på rygtet omkring Perez.

"Vi står i en situation hvor vi ikke har aftale med nogen, så vi skal se på vores muligheder og tale med alle, der vil tale med os."

"Jeg taler meget og med mange. Jeg er sikker på at jeg har talt med Checo før og jeg vil nok også tale med ham igen," kom det dejligt kryptisk fra Steiner.

"Jeg har stor respekt for Checo, men jeg ved ikke hvordan situationen er for ham hos Racing Point og ønsker ikke at føje yderligere til spekulationerne omkring ham," sluttede Steiner.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ungarns GP: 1. frie træning Ungarns GP: 2. frie træning. Vettel hurtigst »