Kevin i bunden

Kevin Magnssen blev henholdsvis nr. 16 og nr. 18 i dagens to frie træninger. Et resultat der ikke står mål med hvad teamet havde håbet på.

Tysklands Grand Prix 2019 . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: R.O. (ro@bmf1.dk) d. 30/8 2019 klokken 18:08

Det var en lidt bekymret Kevin Magnussen der mødte op efter dagens to træninger for at give en forklaring på hvorfor det gik så dårligt for teamet i dag.

"Det ser ikke sindssygt godt ud. Vi kan bare ikke få dækkene til at virke. De bliver slet ikke brugt, når vi har kørt 7-8 omgange ser de stadig helt nye ud. Vi kan ikke få varme og greb i dækkene. Jeg ved ikke hvorfor det er sådan, det er stadig et mysterie for os hvad der er galt. Vi var ikke særlig hurtige i dag, og det er svært at lokalisere problemet, og se en vej ud af denne situation."

Kevin Magnussen på vej i pitKevin Magnussen på vej i pit
Copyright Bil Magasinet BMF1


"Problemet er lidt det samme som vi har set før, men det viser sig på lidt forskellige måder. Vores bil kan bare ikke få dækkene til at virke, det store problem er at de her dæk passer dårligt til vores bil af en eller anden grund som vi ikke ved hvad er. Det er meget frustrerende."

"Jeg ved ikke om det får betydning at det bliver varmere lørdag, og forholdsvis køligt søndag. Det kan være noget med vores downforce, vi kører ikke særlig hurtigt på langsiden. Jeg kører langsommere end Romain på langsiden, Romain har det nye hydrauliske baghjulsophæng, som gør at han kører en del hurtigere på langsiden. Det betyder meget på denne bane hvor det er vigtigt med høj topfart. Jeg håber at jeg kan få det nye ophæng til Monza, hvor høj topfart også er vigtig."

"Det er ærgerligt, men vi må prøve at få det bedste ud af situationen."

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Belgiens GP: 2. frie træning - Leclerc hurtigst Albons første dag hos Red Bull »