Max verstappen er tæt på

Efter sejren i Tysklands GP har Verstappen fået smag for mere. I denne weekend skal der køres i Ungarn på Hungaroring. Verstappen forventer et top resultat.

Max Verstappen . Copyright BMF1

Af: R.O. (ro@bmf1.dk) d. 2/8 2019 klokken 10:08

"Jeg ser frem mod løbet i denne weekend. Der er aldrig nogen garantier, vi skal først have helt styr på vores setup. Mercedes har nok feltets hurtigste bil, vi vil prøve at lave nogle ændringer på vores bil, og se om vi kan komme tættere på Mercedes."

"Jeg har aldrig de store forventninger når vi starter på en ny sæson. Selvfølgelig er målet at vinde, men jeg går ikke ind i spekulationer om hvor mange sejre og podiepladser jeg kan opnå når sæsonen er igang. Jeg fokusere på at gøre mit bedste til hvert løb."

Max Verstappen, Frankrigs GPMax Verstappen, Frankrigs GP
Copyright BMF1


"Mercedes er stadig det bedste team, og jeg har over 60 point op til Lewis Hamilton, så jeg går ikke med håb om at vinde mesterskabet, men vi vil gøre alt for, at vise at vi kan slå Mercedes, og være med i kampen om topplaceringerne."

"Vi skal fortsætte det gode arbejde med at forbedre bilen, og jeg synes at det er lykkedes ret godt, når vi ser tilbage på hvordan vi startede sæsonen. Teamet har gjort et fantastisk arbejde, og jeg er godt tilfreds med at være hos Red Bull," slutter en positiv Verstappen.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« 22 løb i 2020? Palmer ikke i tvivl »