Vettel vil gerne være hurtigere

Sidste løb i Tyskland var spændende. Forholdene skiftede undervejs og der var flere biler der måtte udgå. Sebastian Vettel startede bagerst, men fik kørt sig op på en 2. plads.

Sebastian Vettel . Copyright BMF1

Af: R.O. (ro@bmf1.dk) d. 1/8 2019 klokken 19:08

"Det var godt at få en 2. plads, jeg kørte dog også for at få ekstra point for hurtigste omgangstid, men det lykkedes ikke. Generelt er vi tilfredse med indsatsen, det var ikke perfekt, men set i lyset af de problemer vi havde i løbet af weekenden, og vi ikke er helt der hvor vi gerne vil være, så er det et godt resultat."

"Det var et svært løb med meget skiftende forhold. Jeg startede bagerst, og sluttede på 2. pladsen, så det er en godkendt indsats. Jeg skred selv ud da jeg gik efter at få hurtigste omgangstid, men der var vist en del flere der var i samme båd, hvor udfaldet ikke var helt så heldigt."

Sebastian Vettel efter sin 2. plads i MonacoSebastian Vettel
Copyright BMF1


"Jeg er rimelig positiv inden denne weekend, vi er ikke favoritter på grund af banen, som passer bedere til de andre teams. Man kan aldrig vide, måske kan vi lave et godt resultat her. Vi har nogle nye opgraderinger med, så forhåbentligt kan det være med til at få os tættere på det øverste trin på podiet i det her løb, og de efterfølgende løb."

"Vi håber at den fart vi havde i Tyskland vil følge med os i denne weekend. Vi kæmper dog stadig med at være langsommere i svingene end de andre, hvorimod på langsiderne er vi hurtigere, så det skal der arbejdes mere på," slutter Sebastian vettel.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Så er den her! Hamilton: Verstappen som teamkammerat er en chance »